Petak 28. 6. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
11
Petak 28.03.2014.
00:14
Beta A
Kancelarija Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju osudila su izjavu kosovskog premijera Hašima Tačija da su srpske snage počinile genocid na Kosovu.
Petak 28.03.2014.00:19
Kosovo je proglasilo samostalnost, koju su priznali EU i US.Krim nije proglasio samostalnost i terao zemlje UN da ga priznaju, ali je otisao vec priznatoj zemlji. Presedan otcepljenja je pravno isti i iskoristen je.I tek ce da bude. Dakle Rusija ne treba da prizna Kosovo, kao sta Srbija ne treba da priznaje Krim, a dovoljno je da je priznata Rusija, to su vec uradile sve clanice UN-a. Dakle komotno moze sutra Sardinija kao autonomna rep da ode van i pripoji se Svici kao vec priznatoj zemlji. Tu je strah EUrobljana, to ce da otvori vekovne rane i stare konflikte. Dakle morat ce da postuju demokratiju ili da reaguju kao Srbi na Kosovu- koriste silu i pokazu opet nista vecu demokraticnost.
Petak 28.03.2014.00:23
Ne zaboravimo da je Krim autohtona republika, koja ima pravo na otcepljenje. Kosovo to pravo nema, kao niti Vojvodina da izadju iz Ustava jedne drzave i budu samostalni. U tom kontekstu i reagovanja Rusa Hrvatima, Slovencima i Crnogorcima, jer ako negiraju Krim, negiraju sami sebe i odluke Badneterove komisije. Ha-ha..... Sad ce svetski pravnici ili da priznaju istinu ili ce da igraju zapadnu igru i opet da dodju na tanak led, popljuju struku i svoje licno ime. Kao i politicari i analiticari. Gledajte dalje......zavuce im ga Rus opasno......:) Zrtve srbske ne smeju da budu pokazane jer ce to da potpuno slomi razlog zapadnog priznanja Kosmeta za drzavu. RAST ce nezadovoljstvo Srba do....
Petak 28.03.2014.08:25
Тачи,ти си вадио здраве органе киднапованим Србима и препродавао на западу чикама и тетама који не желе да чекају у реду за трансплатацију па лепо одреше кесу и плате хирургу Тачију и хирургу Харадинају да у жутој кући одраде посао. Како се то зове ? А како се називају Срби изоловани по енклавама без слободе кретања ? А побијени и протерани Срби чија је имовина отета ? А преорана гробља, срушене Цркве и манастири ? Дуже Тачи заиграће мечка и пред вашим вратима. Не може овако вечно. Србина нико није победио неће ни победити.
Petak 28.03.2014.08:19
ŠTA pričati kada se oglasi "kancelarija vlade" za KOSOVO ? Ništa oni nisu bolji od TAČIJA . Tu "kancelariju" vodi Vulin i to samim tim GARANTUJE IZDAJU SRBIJE .
Petak 28.03.2014.00:22
Saće eu jeti iz Feketića da mu dovede pun autobus Srba da ih tači osudi i secira samo da bi dobio još neko zeleno svetlo od brisela.
Petak 28.03.2014.00:28
U normalnoj drzavi sa neprijateljima se ne pregovara a ne daj boze jos u miraz da mu se daje deo zemlje, ali zbog svevisnjih ciljeva Srbija pomera osnove rata, unutrasnje i spoljasnje politike u interesu gragjana za bolje sutra. Za svaku rec se ne hvatamo vec ko dzentlmeni trazimo pravdu po medjunarodnim sudovima ostavljajuci u svakom po jednog srbina, kao Ivica i Marica kamencice u sumi, za nedaj boze da se ne izgubimo ako smo krivi.
Petak 28.03.2014.00:38
Au al je bas kancelarija Vlade Srbije za KiM zestoko osudila izjave Tacija, -ova osuda mi vise lici na izvinjenje a ne na osudu koja je morala imati ostru retoriku u koncepciji. Pupsno mis zatresla se gora:)
Petak 28.03.2014.08:01
@ A OVAJ SRBIN MLOGO NESTO NEVOLI SRBIJU I AKO JE NJEGOVO POREKLO SRBSKO ( OTAC MU JE BIO SRBIN POP ) TREBAO BI I ON DA VERUJE U BOGA .
Petak 28.03.2014.08:42
Потпуно си у праву. Тачи је Србин . Прадеда Тачија звао се Радослав Даниловић и био је Поп у Србици .Притиском Турака Радослав је променио и име и презиме и веру и прешо у ислам . Рашка( санџак)били су сви православци али притиском Турака прешли су у Ислам . Док Турци нису били на Балкану читава Босна је била Хришћанска .
Petak 28.03.2014.08:45
Zlocine nad Srbima nece nikad biti resena,sve dok budu Izdajnici na Vlast!!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)